Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Про стан контрольно-ревізійної роботи, дотримання фінансово- бюджетної дисципліни в районі за підсумками 8-ми місяців 2014 року

    Забезпечуючи виконання плану роботи, централізованих завдань Держфінінспекції України, доручень органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, правоохоронних органів працівниками Новгород – Сіверської міжрайонної держфінінспекції за січень – серпень 2014 року проведено 53 контрольних заходів у підприємствах, установах, організаціях .>>>

    Обсяг, охоплених ревізіями фінансових та матеріальних ресурсів, складає 60.7 млн. гривень. Проведеними плановими ревізіями по 8-ми підконтрольних установах та організаціях виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 1175,21 тис гривень.

    За допущені порушення, виявлені в ході проведення ревізій, працівниками інспекції складено 25 протоколів про адмінправопорушення за ст. 164-2 КУпАП. До адмінвідповідальності притягнуто 25 осіб, сума накладених адмінштрафів 5,53 тис. грн.

    Протягом звітного періоду 2014 року, відповідно до ст. 117 Бюджетного Кодексу України за порушення бюджетного законодавства, які встановлені в 4-х бюджетних установах, направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення бюджетного порушення протягом 30 календарних днів.

    За результатами проведених ревізій до об’єктів контролю застосовано 14 фінансових санкцій, у тому числі зупинено операції з бюджетними коштами – 10 фінансових санкцій, призупинено бюджетних асигнувань – 3 фінансові санкції, зменшено бюджетних асигнувань - 1 на суму 3,94 тис гривень.

    Протягом 8-ми місяців поточного року забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів загалом на суму – 999,28 тис гривень, або 85%. Взаємодія відділу з місцевими органами виконавчої влади та самоврядування протягом 1 кварталу 2014 року здійснювалася шляхом систематичного інформування про результати проведених ревізій. Упродовж звітного періоду райдержадміністрації, районній та сільським радам направлено 21 інформаційно-аналітичних матеріалів за результатами проведених контрольних заходів. Результати проведених ревізій аналізувалися на семінарах сільських і міського голів, з послідуючим навчанням.

    З метою забезпечення достовірності даних про стан наповнення загального фонду державного бюджету за результатами проведених контрольних заходів щоквартально проводяться звірки по зарахуванню до державного бюджету платежів з управлінням Державного казначейства в Новгород – Сіверському районі.

    За результатами контрольних заходів, проведених у січні – серпні 2014 року, до прокуратури району направлено 15 інформацій про результати контрольних заходів.

    Начальник Новгород – Сіверської міжрайонної держфінінспекції Л.М.Багнюк

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/