Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні! Привітання голови районної ради В'ячеслава Кауфмана з Днем місцевого самоврядування

    Шановні голови і депутати місцевих рад!

    Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

    Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування – державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії!

    Це свято людей, яких обирає суспільство, це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми Новгород-Сіверщини, дбають про розквіт і зростання нашого району.

    Висловлюю Вам щиру вдячність за самовідданість роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність та щедрість душі, саме Ви, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

    Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі у його становлення та розвиток.

    То ж нехай сьогоднішнє свято об’єднає нас у спільному бажанні і прагненні зробити життя кращим, додасть нам усім впевненості у завтрашньому дні, приведе до порозуміння та єдності задля достойного життя, дасть сил і наснаги на добрі і корисні справи.

    Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму, плідної роботи, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо держави та рідної Новгород-Сіверщини.

    З повагою,

    Голова Новгород-Сіверської

    районної ради

    В’ячеслав Кауфман

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/