Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Дорогі жінки Сіверського краю!

    Від імені депутатів районної ради, від себе особисто щиро вітаю Вас зі святом Весни - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

    Цей день несе у світ ніжність і красу. Тому, що усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

    Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі жодну професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

    Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці. Поки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Ми, чоловіки, не втомлюємося захоплюватися вашим умінням прощати, любити і чекати! Приймаємо як найдорожчу нагороду Ваше тепло і ласку і розуміємо як багато заборгували перед Вами за ваше терпіння, працю, турботу про близьких і улюблених людей!

    Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові, терпіння. Нехай у ваших оселях і в нашій державі панують мир, спокій та добробут, а серця - будуть зігріті теплом та повагою рідних, близьких і коханих людей.

    Зі святом!

    З повагою

    Голова Новгород-Сіверської

    районної ради В’ячеслав Кауфман

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/