Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулися загальні збори у Гірках, Дігтярівці, Бучках

    15 лютого голова районної ради В’ячеслав Кауфман разом із депутатом Олександром Могильним, начальником управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ганною Гавриленко взяли участь у загальних зборах громадян за місцем проживання у селах Гірки та Дігтярівка Дігтярівської сільської ради. Після звіту сільського голови Тетяни Школьної говорили про освітлення вулиць, пожежну машину. Сільська рада планує з цього приводу звернутися до Кудлаївського ТОВ «Авангард», щоб одна машина обслуговувала дві сільські ради, Дігтярівська ж буде допомагати з фінансуванням у разі виїзду. Актуальним також було питання ремонту Дігтярівського сільського будинку культури, видалення аварійних дерев на території села.

    17 лютого на загальні збори громадян зібралося населення Бучківської територіальної громади. До них приєдналися начальник відділу з юридичних питань та комунальної власності виконавчого апарату районної ради Тамара Щепочкіна, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Радченко, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Синяк, керівник ТОВ «Вороб’ївське-Агро» Неля Журко. Серед питань, які турбували населення, основними були: питання оформлення договорів купівлі-продажу на житлові будинки, які зовсім непридатні для проживання та знаходяться у населених пунктах Ясна Поляна і Городище, люди цікавились які підстави є у посадових осіб, які оформляють договора купівлі-продажу даного майна; ремонт мосту через дамбу у сторону села Ясна Поляна; визначення жирності молока спеціалістами ПРаТ «Новгород-Сіверський сирзавод» на території сільської ради у присутності здавачів молока.

    В обох сільських радах зі звітами про свою роботу в раді виступили депутати Новгород-Сіверської районної ради Олександр Могильний та В’ячеслав Беденок, закріплені за відповідними територіальними громадами.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/