Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    На сходах громадян Вороб’ївської, Лісконогівської, Горбівської, Михальчино-Слобідської сільських рад

    22 лютого громадяни зібралися на сходи у Вороб’ївці, Рогівці та Лісконогах. На зборах у Лісконогівській сільській раді був присутній голова районної ради В’ячеслав Кауфман, про свою роботу прозвітувала депутат районної ради Віра Бондаренко. У Вороб’ївці жителі заслухали звіт депутата районної ради Михайла Школоберди.

    23 лютого відбувся сход в с. Юхнове Горбівської сільської ради, 27 лютого – в с. Михальчина-Слобода, на якому заслухано звіт депутата районної ради Сергія Байтрака.

    У Лісконогах висловлювали зауваження щодо видалення аварійних тополь на території села, у Рогівці – нарікали на неправильне визначення жирності молока. Вороб’ївці обговорювали питання вуличного освітлення, роботи водонапірної вежі, заміни електроопор. У Юхновому також піднімали питання роботи водонапірної вежі, нарікали, що вантажівки інвесторів та лісгоспів розбивають центральну дорогу по селу. У Михальчиній-Слободі населення турбувало питання оформлення громадського пасовища, нарікали також на низькі закупівельні ціни на молоко, встановлені ПрАТ «Н-Сіверський сирзавод».

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/