Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулися загальні збори громадян у населених пунктах Блистівської, Биринської, Будо-Вороб’ївської сільських рад

    28 лютого голова районної ради В’ячеслав Кауфман разом із робочою групою та депутатами районної ради Анатолієм Паніматченком та Михайлом Калєнченком відвідали сход громадян у с. Слобідка, а 01 березня - у с. Блистова Блистівської сільської ради. Спільними для обох сіл проблемними питанням було: відсутність вуличного освітлення, видалення аварійних дерев. У Слобідці турбувалися про ремонт колодязів, пропонували виділити кошти із сільської ради на придбання аптеки для фельдшерського пункту, у Блистові – про благоустрій територій, виділення земель під пасовища, встановлення на дорозі знаку «перегон худоби»; жителями с. Березова Гать висловлювалося прохання до хлібзаводу при розвозі хліба більше його брати, бо не завжди їм вистачає.

    02 березня на сільський сход зібралися жителі Биринської сільської ради. Наболіле для них питання – ремонт автомобільної дороги Новгород-Сіверський – Бирине та мостів через річки Десна та Віть. На загальних зборах був присутній голова районної ради В’ячеслав Кауфман, прозвітував депутат районної ради Григорій Гуща.

    02 березня сход також відбувся у Буді-Вороб’ївській. На сході присутні заслухали звіт депутата районної ради Сергія Пунтуса про свою роботу в раді. Будо-вороб’ївців турбувало питання закриття продовольчого магазину у с. Красний Хутір, а також те, що єдиний стаціонарний телефон у цьому селі не працює, проблемним для цієї територіальної громади залишається питання ремонту автомобільної дороги Полюшкине – Будо-Вороб’ївська.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/