Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася 12 сесія районної ради сьомого скликання

    24 березня під головуванням голови районної ради Вячеслава Кауфмана відбулося пленарне засідання 12 чергової сесії районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь: в. о. голови районної державної адміністрації, заступник голови та керівник апарату районної державної адміністрації, начальник міжрайонного відділення Управління СБУ у Чернігівській області, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області, керівники бюджетних установ та закладів, сільські голови, представники місцевих засобів масової інформації.

    На початку роботи сесії головуючий представив присутнім новопризначеного начальника міжрайонного відділення УСБУ в Чернігівській області Сергія Кондру, який призначений на посаду 14 лютого 2017 року.

    Основним питанням, що викликало у депутатів дискусію, було звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку району на 2016 рік. >>>>> До доповідача – в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка у депутатів було ряд запитань: цікавились станом ремонту доріг загального користування місцевого значення, обговорювали питання клопотання до відповідних структур щодо прибирання блокпосту з дороги між Вороб’ївкою та Будо-Вороб’ївською, тому що із-за цього дорога зовсім розбита. Також депутатами було порушено питання направлення частини коштів, що надходять від митниці «Грем’яч», на ремонт відповідної дороги.

    Далі депутати внесли зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №155 «Про районний бюджет на 2017 рік», затвердили Районну програму з правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Новгород-Сіверського району на 2017 – 2019 роки, Перелік закладів культури, що є об’єктами спільної власності територіальних громад Новгород-Сіверського району та переліки об’єктів спільної власності територіальних громад Новгород-Сіверського району, що затверджуються щороку, передали у власність Михальчино-Слобідської, Попівської та Шептаківської територіальних громад будівлі ліквідованих шкіл, збільшили на 10 тис грн. статутний фонд КП «Новгород-Сіверська районна друкарня», розглянули блок питань по затвердженню технічної документації по визначенню нормативно-грошової оцінки земель, одноголосно підтримали Звернення до голови Чернігівської обласної ради Вдовенка І. С., голови Чернігівської обласної державної адміністрації Куліча В. П., постійної комісії обласної ради з питань управління та розпоряджання об’єктами комунальної власності та депутатів Чернігівської обласної ради Сергієнка С. Ф., Ковальчук Т. М. та Мельника А. І. із проханням із проханням внести на чергову сесію обласної ради сьомого скликання питання «Про передачу Новгород-Сіверського районного дочірнього агролісгосподарського спеціалізованого підприємства «Новгород-Сіверськрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради до спільної власності територіальних громад Новгород-Сіверського району», заслухали інформацію про виконання рішення районної ради щодо проведення в районі інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, направили на розгляд до районної державної адміністрації 2 депутатські запити.

    Взагалі на сесії розглянуто 20 питань, по всіх прийнято відповідні рішення.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/