Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    До уваги громадян!

    Нагадуємо, що безоплатна правова допомога надається відділом «Новгород-Сіверське бюро правової допомоги» Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м.Новгород-Сіверський вул. Губернська, 24 тел. 2-14-87.

    Звернувшись до Новгород-Сіверського бюро правової допомоги Ви отримаєте безоплатну первинну правову допомогу та Вам забезпечать доступ до безоплатної вторинної правової допомоги.

    Безоплатна первинна правова допомога, суб’єктами права на яку є усі особи, які перебувають під юрисдикцією України, включає такі види правових послуг: надання правової інформації; надання консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру); надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

    Безоплатна вторинна правова допомога – вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя, і включає такі види правових послуг, як захист; здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на таку допомогу в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру. Безоплатна вторинна правова допомога надається особам, визначним статтею 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу»

    Відділ «Новгород-Сіверське бюро правової допомоги»
    Менського місцевого центру з надання безоплатної
    вторинної правової допомоги

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/