Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася чергова сесія районної ради

    У п’ятницю, 16 червня, відбулася чергова тринадцята сесія Новгород-Сіверської районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради В’ячеслав Кауфман. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, в. о. голови райдержадміністрації Неля Чугаєва, керівник Менської місцевої прокуратури Чернігівської області Іван Клюй, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

    На початку пленарного засідання голова районної ради вручив ордер на вселення в службове житло лікарю-ортопеду-травматологу хірургічного відділеня КЗ «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім. І. В. Буяльського» Олексію Кібцю.

    Дискусії виникли при обговоренні питань припинення діяльності загальноосвітніх закладів району. В результаті обговорення депутати підтримали рішення щодо ліквідації Кам’янсько-Слобідської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, створивши на базі її Кам’янсько-Слобідську загальноосвітню школу І ступеня, та Фаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, не проголосували за припинення діяльності Лизунівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Мамекинської загальноосвітньої школи І ступеня.

    Взагалі у ході пленарного засідання розглянуто 28 питань порядку денного, по яких прийнято відповідні рішення.

    ФОТО>>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/