Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Закінчено розслідування особливо тяжкого та резонансного злочину

    14 червня 2017 року, на подвір’ї одного з господарств в с. Комань Новгород – Сіверського району, а потім на вулиці поблизу нього, на ґрунті ревнощів, місцевий житель, раніше судимий за умисне вбивство, завдав співмешканці багаточисельних ударів руками, ногами та дерев’яною палицею по голові та тілу, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно – мозкової травми з переломом кісток та склепіння черепа.

    З отриманими тілесними ушкодженнями жінку доставлено до лікарні, однак через годину після госпіталізації вона померла, не приходячи до свідомості.

    Дії підозрюваної особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 КК України.

    У результаті своєчасного оперативного реагування слідчого та прокурора у кримінальному провадженні чоловіка в той же день повідомлено про підозру у скоєному злочині та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Наразі розслідування злочину закінчено, обвинувальний акт відносно зловмисника направлено до суду. Довідково: санкцією ч. 2 ст. 115 КК України передбачено покарання у виді довічного позбавлення волі.

    Начальник Новгород – Сіверського відділу Менської місцевої прокуратури А. Карапута

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/