Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Піднято прапор Новгород-Сіверського району!

    Сьогодні, 18 серпня, у переддень Дня Новгород-Сіверського району на щоглі поблизу адміністративної будівлі районної ради вперше в історії району замайорів прапор Новгород-Сіверського району. Піднімали прапор голова районної ради В'ячеслав Кауфман і заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.>>>

    Відповідно до рішення районної ради «Про символіку Новгород-Сіверського району» від 29 березня 2012 року, було затверджено герб району та прапор району що є складовими символіки Новгород-Сіверського району. Вони засвідчують історичні, культурні, соціально-економічні та інші особливості і традиції територіальної громади району.

    Прапор Новгород-Сіверського району являє собою прямокутне полотнище зі співвідношенням ширини до довжини 2:3, яке складається з трьох рівновеликих горизонтальних смуг – синьої, жовтої та зеленої, у центрі – герб району (щит, увінчаний районною короною; висотою в 2/3 ширини прапора). На прапорі синя смуга означає ріки району, жовта – багаті землі, сільськогосподарський профіль, зелена – лісові багатства Поліського регіону. Таким чином, символи району відображають природні особливості, історичну і сучасну символіку краю, вказують на його адміністративний статус.

    Використання елементів символіки району у логотипах, емблемах політичних партій, громадських організацій або окремих громадян здійснюється тільки з офіційного дозволу Новгород-Сіверської районної ради.

    Відтворення та тиражування зображень герба та прапора району здійснюється лише у вигляді кольорового або монохромного зображення довільного розміру, але зі збереженням встановлених пропорцій.

    Виконавчий аппарат Новгород-Сіверської районної ради

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/