Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Урочистості з нагоди Дня Державного Прапору України

    З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Державний Прапор України як символ свободи, єднання та слави нашої країни уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

    Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України, біля адміністративного приміщення Новгород-Сіверської районної ради відбулася урочиста церемонія підняття Дежавного Прапора України. В заході взяв участь голова районної ради В'ячеслав Кауфман.

    "Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Ми маємо берегти і шанувати його як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Традиційно в цей день вручаються паспорти громадянина України учнівській молоді. Хочу привітати наше молоде покоління з цією важливою подією в житті, з отриманням паспорта. Бажаю всім серцем любити свою країну і всією душею вболівати за неї." - наголосив у своїй промові В'ячеслав Маркович.

    З цієї нагоди голова районної ради разом із в.о. голови районної державної адміністрації вручили паспорти громадянина України учнівській молоді району та Почесні грамоти Чернігівської обласної ради, Почесні грамоти Новгород-Сіверської районної ради та районної державної адміністрації мешканцям населених пунктів району за сумлінне виконання обов'язків під час проведення тактичних навчань зі 119 окремою бригадою територіальної оборони.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/