Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася чергова сесія районної ради

    22 вересня відбулося пленарне засідання чергової п’ятнадцятої сесії Новгород-Сіверської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради В’ячеслав Кауфман.

    На початку пленарного засідання голова районної ради від імені усіх присутніх привітав лікаря-педіатра комунального закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Катерину Ісаченко із вселенням в службове житлове приміщення. Зі словами подяки до сільських голів та депутатів району виступила головний лікар комунального закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарнорї допомоги» Оксана Черненко.

    В ході роботи розглянули 24 питання порядку денного. Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2017 року та внесли зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №155 "Про районний бюджет на 2017 рік", внесли зміни до ряду районних програм. Особливу увагу депутати приділили розгляду питань «Про Звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2017 року» та «Про хід виконання пунктів 2, 3 рішення районної ради від 02 листопада 2016 року №139 «Про результати розгляду запиту депутата Резниченка В. В.». Під час розгляду останнього багато запитань було до Михайла Коршуна– державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель у Корюківському, Семенівському, Сновському, Новгород-Сіверському районі та м. Новгород-Сіверський, якого запрошено на пленарне засідання за пропозицією профільної постійної комісії.

    Цього дня було схвалено ще низку важливих питань, серед яких Програма про надання матеріальної допомоги громадянам Новгород-Сіверського району, Програма забезпечення проведення заходів і робіт з мобілізаційної підготовки місцевого значення, мобілізації та територіальної оборони, затвердження Статуту комунального закладу «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського» в новій редакції та чотири Звернення:

    - до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності впорядкування системи компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян;

    - до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України, народних депутатів України Олега Купрієнка, Юрія Мірошниченка, Анатолія Євлахова та Чернігівської обласної ради про загрозу інформаційній безпеці України;

    - до голови Чернігівської обласної державної адміністрації В. П. Куліча щодо включення до Переліку об’єктів, щодо яких проводиться експеримент з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування Чернігівської області ділянок доріг, що проходять на території Новгород-Сіверського району;

    - до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області щодо надання службового житла лікарям комунального закладу «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області.

    По всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення. ФОТО>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/