Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    На сесії районної ради було прийнято Звернення до Новгород-Сіверської міської ради щодо надання службового житла лікарям комунального закладу «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського»

    До присутніх звернувся депутат районної ради, голова постійної комісії з питань бюджету та управління об’єктами комунальної власності району Іван Гавриленко, який зазначив, що подібне звернення Новгород-Сіверська районна рада вже приймала, проте безрезультатно. У районі прийнята та діє Програма, яка передбачає придбання для лікарів житла за кошти районного бюджету та бюджетів сільських рад і протягом 2016-2017 років вже придбано 2 такі квартири та забезпечено службовим житлом 2 лікарів. Як показує практика це дало можливість залучити у район лікарські кадри, однак повністю вирішити проблему з житлом районна Програма не дозволяє. На сьогодні до закладу прибуло декілька молодих лікарів, серед них хірург, що потребують житла. Також Іван Іванович зазначив, що до міського бюджету надходять значні кошти від місцевих підприємств, організацій у вигляді податків, в тому числі від ПрАТ «Новгород-Сіверський сирзавод», хоча сировина закупляється у мешканців сіл району і частину цих коштів можна було б використати на придбання житла.

    Тому, депутати Новгород-Сіверської районної ради повторно звертаються до Новгород-Сіверської міської ради з проханням розглянути та вирішити питання щодо надання службового житла лікарям комунального закладу «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області.

    Звернення підтримане на сесії районної ради 22 вересня. З текстом Звернення можна ознайомитися ТУТ.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/