Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Щорічно 30 вересня в Україні відзначається свято – День усиновлення

    День усиновлення в Україні ми святкуємо разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Напередодні свята, відбулась зустріч керівників Новгород-Сіверського району з прийомними батьками. З учасниками «круглого столу» спілкувались голова районної ради В’ячеслав Кауфман та в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.>>>

    «Батьківство – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина, – це родина назавжди. Батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг, усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих», – наголосив В’ячеслав Кауфман.

    На цей час у Новгород-Сіверському районі існує 4 прийомні сім'ї, де виховуються 7 дітей.

    В ході засідання обговорювалися питання щодо змін, які останнім часом були внесені до нормативно-правових документів стосовно прийомних сімей, про посилення контролю за їх діяльністю та інше. Прийомні батьки мали можливість задати хвилюючі їх питання та поділитися з присутніми успіхами, досягненнями, цікавими історіями з життя їх прийомних дітей.

    Прийомним батькам вручили пам'ятні подарунки і квіти.

    Виконавчий апарат районної ради

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/