Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

    Свій святковий день, який цьогоріч видався по-осінньому холодним, педагоги Новгород-Сіверщини зустріли з посмішкою на вустах і теплими словами вдячності за сумлінну працю. У п’ятницю, 29 вересня, у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. У залі зібрались вчителі, вихователі, працівники дошкільних та позашкільних навчальних закладів, керівники району, відділу освіти та профспілки освітян.>>>

    Звертаючись до працівників освіти, у своєму вітальному виступі голова районної ради В’ячеслав Кауфман, від депутатського корпусу Новгород-Сіверської районної ради, виконавчого апарату, особисто від себе побажав освітянам, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров'я, невичерпних творчих сил, натхнення й радості. І головне – довгої людської пам’яті. Голова ради висловив усім педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

    У рамках заходу, за сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Подяку голови районної ради оголошено Кленько Надії Миколаївні, керівнику гуртків Дігтярівського навчально-виховного комплексу Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області.

    Після офіційної частини привітань та нагороджень, на присутніх чекав святковий концерт.

    Виконавчий апарат районної ради

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/