Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася шістнадцята (позачергова) сесія Новгород-Сіверської районної ради

    27 жовтня відбулося позачергове пленарне засідання шістнадцятої сесії Новгород-Сіверської районної ради, до порядку денного якої було включено 14 питань.

    На сесію прибуло 22 депутати із 26 обраних, відкрив і вів засідання голова районної ради В’ячеслав Кауфман. У роботі сесії взяли участь в. о. голови райдержадміністрації Руслан Веремієнко, його заступник Неля Чугаєва, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Разумейко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники установ, підприємств та організацій району, представники засобів масової інформації, виконавчий апарат районної ради.

    На сесії депутатами було затверджено ряд програм, внесено зміни до існуючих, утворено два опорні навчальні заклади - Чайкинський навчально-виховний комплекс Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області та Грем’яцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, затверджено технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на території Ларинівської та Команської сільських рад, заслухано інформацію на звернення, прийняті на минулій сесії.

    Головним питанням, що активно обговорювали депутати, стало питання передачі майна в оперативне управління комунальному закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області. До присутніх звернулися головний лікар Центру Оксана Черненко та головний лікар ЦРЛ Світлана Шам, також за згодою депутатів перед ними виступили лікарі Володимир Падій та Алла Сич. Після тривалого обговорення, депутати вирішили підтримати проект даного рішення та передати в оперативне управління комунальному закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» будівлю поліклініки.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/