Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    УВАГА КОНКУРС!!!

    Новгород-Сіверська районна рада Чернігівської області оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна

    Назва об’єкта: нежитлове приміщення площею 6,5 м2, що знаходиться на першому поверсі чотирьох поверхової будівлі, за адресою: будинок 6, вулиця Б.Майстренка, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000.

    Балансоутримувач: Новгород-Сіверська районна рада Чернігівської області

    Платник: ПП «Розсохач».

    Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості для цілей оренди.

    Наявність об’єктів, що містять державну таємницю: відсутні.

    Організаційно-правова форма: комунальна.

    Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31 грудня 2015 року №2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 січня 2016 року за №60/28190 (далі – Положення).

    Претенденти подають Новгород-Сіверській районній раді Чернігівської області конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у конверті.

    До підтверджувальних документів, поданих на конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

    заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 3 Положення);

    інформація про претендента (додаток 4 Положення);

    копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

    копія установчого документа претендента;

    копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

    інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

    Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також стосовно терміну виконання робіт.

    Конкурс відбудеться 20 грудня 2017 року за адресою: будинок 6, вулиця Б.Майстренка, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000. Початок о 15.00.

    Документи приймаються до 13 грудня 2017 року (включно) за адресою: будинок 6, вулиця Б.Майстренка, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000. Телефон для довідок: 2-13-86.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/