Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    На спільному засіданні постійних комісій районної ради

    20 грудня, з метою попереднього обговорення порядку денного пленарного засідання 18 чергової сесії районної ради, депутати зібралися на спільне засідання постійних комісій. За згодою депутатів головував на засіданні голова постійної комісії з питань соціального і економічного розвитку району, будівництва,ефективного використання природних ресурсів та регулювання земельних відносин микола Засько. Було розглянуто 20 питань порядку денного. Головними питаннями сьогоднішнього засідання були: звіт голови районної ради, Програма економічного і соціального розвитку району, районний бюджет на 2018 рік.

    Заслухавши звіт, депутати взяли його до відома і зазначили, що робота голови районної ради В’ячеслава Кауфмана та його виконавчого апарату організована належним чином та рекомендували проект рішення з цього питання внести на розгляд пленарного засідання ради.

    Обговорили і Програму економічного і соціального розвитку району на 2018 рік, по якій доповідав в. о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. Після отримання відповідей на свої запитання, депутати запропонували внести до Програми перелік автомобільних доріг, що потребують ремонту.

    При обговоренні бюджету на 2018 рік депутати внесли пропозицію прийняти на черговій сесії Звернення до Новгород-Сіверської міської ради щодо спільного фінансування комунальних закладів, що надають медичні послуги населенню міста і району. Це комунальні заклади «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського» та «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області. >>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/