Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Районний бюджет на 2018 рік прийнято

    У п’ятницю, 22 грудня відбулася остання в цьому році сесія Новгород-Сіверської районної ради. На вісімнадцятому черговому пленарному засіданні були присутні 19 депутатів, розглянуто 24 питання, 3 з них – в порядку інформації. Головував на засіданні голова районної ради В’ячеслав Кауфман.

    На початку роботи головуючий вручив Почесні відзнаки обласної та районної рад посадовим особам місцевого самоврядування та привітав депутатів із отриманням нагрудного знака «Депутат районної ради».

    Першим питанням порядку денного депутати взяли до відома Звіт голови районної ради В’ячеслава Кауфмана. Далі затвердили ряд районних програм, звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду за 9 місяців, внесли зміни до бюджету 2017 року та прийняли районний бюджет на 2018 рік. Одноголосно проголосували за блок рішень щодо управління об’єктами комунальної власності, визначили терміни проведення звітів депутатів про свою роботу в раді та план роботи районної ради на 2018 рік. За поданням спільного засідання постійних комісій прийнято Звернення Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області щодо виділення з міського бюджету коштів на оплату комунальних послуг та енергоносіїв закладів охорони здоров’я. Проект рішення «Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (ріллі) державної власності загальною площею 21,2836 га, що розташована на території Троїцької сільської ради (за межами населеного пункту» депутатами не був підтриманий. По всіх інших питаннях прийняті відповідні рішення.>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/