Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Правоохоронними органами нейтралізовано зловмисника, який упродовж 3 років тероризувавав жителів Новгород – Сіверського

    13 грудня 2017 року, на підвіконні квартири по вулиці Козацькій у м. Новгород-Сіверський, де проживає секретар районного суду з сім’єю, виявлено саморобний вибуховий пристрій з годинниковим механізмом.

    Трагедії вдалося уникнути завдяки вчасному повідомленню до поліції власників квартири про виявлений предмет, а також оперативному прибуттю на місце події спеціалістів вибухо-технічного відділу ГУНП в області.

    Завдяки злагодженій роботі працівників місцевої прокуратури та відділу поліції, наступного дня за підозрою у вчиненні вказаного злочину затримано місцевого жителя. Підозрюваний показав про те, що у такий спосіб намагався помститися жінці за те, що вона у 2014 році брала участь у судовому засіданні в якості секретаря, за результатами якого його засуджено до штрафу у розмірі 10 тис. грн. за незаконний вилов риби.

    Мотивом злочинних дій підозрюваного стала помста.

    На даний час слідством зібрано докази, які вказують на причетність затриманого до вчинення ще дев’яти підпалів будинків та господарських будівель мешканців м. Новгород-Сіверський.

    Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 5 ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 194, ч. 4 ст. 296 КК України. За клопотанням прокурора йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

    Наразі розслідування злочину триває, здійснюються всі необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

    Начальник Новгород – Сіверського відділу

    Менської місцевої прокуратури А. Карапута

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/