Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    08 лютого відбулися загальні збори Лісконогівської та Троїцької громад

    У сходах взяли участь голова районної ради В’ячеслав Кауфман, в.о. голови райдержадміністрації Руслан Веремієнко, начальник управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Володимир Радченко, представники господарюючих суб’єктів: ТОВ «Переможець», ТОВ «Агрікор-Холдинг», ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції», ТОВ «СлаваАгроПлюс», депутати районної та місцевої рад.

    Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи на 2018 рік виступили сільські голови: Лісконогівський – Олександр Цурган та Троїцький – Василь Прачик, які охарактеризували роботу закладів соціальної сфери, що функціонують на територіях сільських рад. В Троїцькому про свою роботу в раді прозвітував депутат районної ради Микола Юрченко.

    Жителі Лісконогів активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, а саме допомоги громадянам у спилюванні дерев, що знаходяться на території людських дворів. З цього питання пообіцяло надати допомогу місцеве товариство.

    У Рогівці обговорили питання необхідності підвищення тарифів на воду по КП «Рогівське».

    У своєму виступі у Лісконогах та Рогівці голова районної ради В’ячеслав Кауфман зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.

    У жителів Форостовичів та Стахорщини Троїцької сільської ради багато питань було до орендаря земельних ділянок ТОВ «Фазар-Агро», у тому числі і по розрахунках з населенням. Проте, на жаль, представники ТОВ «Фазар-Агро» не змогли бути присутніми на зборах.

    Із пропозицій, що звучали на адресу сільського голови: продовжити і надалі працювати над освітленням вулиць, що вже розпочато та ямковим ремонтом доріг комунальної власності.

    Також на сході обговорено питання щодо надання грошової допомоги молодим матерям при народженні дитини та необхідності прийняття відповідної програми на сесії Троїцької сільської ради.

    В ході зборів виступили представники господарюючих суб’єктів, які проінформували про роботу у минулому році та ознайомили жителів громад з планами на 2018 рік, гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/