Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Загальні збори жителів Дігтярівської та Вороб’ївської громад

    14 лютого відбулися загальні збори сіл Гірки, Дігтярівка та Вороб’ївка.

    Жителі Дігтярівської сільської ради акцентували увагу на питаннях ямкового ремонту доріг по селу та ремонту обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Р65-Горбове-Об’єднане-Блистова.

    У ході зборів виступили начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Лідія Акуліна, заступник начальника Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Марія Рилова, директор ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції» Олексій Калита, технік-землевпорядник Новгород-Сіверського відділення ТОВ «Агрікор-Холдинг» Оксана Жданова, які проінформували про роботу підприємств та установ та відповіли на запитання громадян.

    У засіданні загальних зборів цих населених пунктів взяв участь голова районної ради В’ячеслав Кауфман. Про свою роботу в раді прозвітував депутат районної ради Олександр Могильний, а про стан законності та забезпечення правопорядку на території населених пунктів цієї сільської ради - дільничний офіцер поліції Андрій Бондарець.

    Жителів Вороб’ївки також хвилювало питання стану доріг, оскільки дороги продовжують руйнуватися великовантажним транспортом лісогосподарських підприємств району. Актуальним було і питання ремонту обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Полюшкине – Будо-Вороб’ївська та своєчасного очищення її від снігу. Були претензії і до ПРАТ «Н-Сіверський сирзавод», у зв’язку з несвоєчасними розрахунками, а саме виплатами дотацій.

    В ході зборів виступили представник ТОВ «Агрікор Холдинг» Олександр Пшевський, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Синяк, головний лікар КЗ «Н-Сіверський районний ЦПМСД» Оксана Черненко, дільничний офіцер поліції Віктор Сузік, прозвітував про свою роботу в раді депутат районної ради Михайло Школоберда. На засіданні був присутній в. о. голови райдержадміністрації Руслан Веремієнко.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/