Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    До уваги депутатів Новгород-Сіверської районної ради!

    Шановні колеги, повідомляємо, що розпочалося фінансування видатків районного бюджету на виконання Програми надання матеріальної допомоги громадянам Новгород-Сіверського району у 2018 році.

    З метою забезпечення умов для ефективного здійснення депутатами Новгород-Сіверської районної ради повноважень та соціального захисту населення району районна рада прийняла програму про надання матеріальної допомоги громадянам Новгород-Сіверського району у 2018 році. Орієнтовний загальний обсяг ресурсів по програмі – 104 тис. грн.

    Матеріальна грошова допомога надається один раз на рік малозабезпеченим громадянам, які проживають на території району: інвалідам, непрацездатним громадянам, багатодітним сім'ям, іншим категоріям, при наявності обставин.

    Право громадян на отримання грошової допомоги та її розмір у кожному конкретному випадку визначається депутатом у сумі до 4000 грн. >>>>> При необхідності кілька депутатів мають право об’єднувати свої суми допомоги одному заявнику або передавати свої суми голові районної ради для більш раціонального використання коштів.

    Для оформлення матеріальної допомоги жителі району звертаються до депутата районної ради з особистою заявою на його ім’я та надають наступні документи:

    копія паспорта заявника (1,2,11 стор.);

    копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

    довідка з лікувальної установи (якщо допомога потрібна для лікування);

    довідка від Новгород-Сіверського РВГУ МНС України у Чернігівській області у випадку стихійного лиха або інші документи, що підтверджують обставини для надання допомоги.

    Для подальшого фінансування депутат Новгород-Сіверської районної ради подає до виконавчого апарату районної ради подання на ім’я голови районної ради з визначеною сумою допомоги та сформований пакет документів.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/