Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Уряд затвердив бюджет Фонду соціального страхування України з урахуванням збільшення страхових виплат

    14 лютого Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про затвердження бюджету Фонду соціального страхування України на 2018 рік», у якій передбачено видатки ФССУ на поточний рік у розмірі 22 038,885 млн гривень.

    Затверджений бюджет дозволить Фонду соціального страхування України провести осучаснення і перерахунок щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей і забезпечити безперебійне фінансування усіх виплат і послуг, передбачених чинним законодавством.

    За словами директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Євгена Баженкова, з 1 січня 2018 року було проведено осучаснення страхових виплат для всіх потерпілих, які перебували на обліку у 2008–2011 роках, збільшені виплати отримали близько 170 тисяч потерпілих та членів родин, що втратили годувальника.

    «Наступне збільшення виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей відбудеться 1 березня поточного року – страхові виплати зростуть на 20 % для майже 207 тисяч осіб», – зазначив Євген Баженков.

    Нагадаємо, бюджет ФССУ на цей рік було затверджено правлінням Фонду 12 вересня 2017 року.

    «Бюджет Фонду є бездефіцитним і дозволить у повному обсязі профінансувати надання матеріального забезпечення, страхових виплат, медичних і соціальних послуг. Зокрема, на матеріальне забезпечення та соціальні послуги передбачено 11 млрд 803 млн грн, на страхові виплати – 8 млрд 338 млн грн, на медичну і соціальну допомогу спрямовано 612 млн грн», – зазначив голова правління Фонду соціального страхування України Володимир Саєнко. Загальний обсяг дохідної частини бюджету Фонду з урахуванням залишку коштів на початок року визначено в сумі 22 884,483 млн гривень.

    Прес-служба виконавчої дирекції

    Фонду соціального страхування України

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/