Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Сход села зібрав жителів Ларинівської територіальної громади

    20 лютого про свою роботу у 2017 році на сходах сіл Фаївка та Ларинівка прозвітував сільський голова Леонід Подковко. На сході також були присутні в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Синяк.

    У своєму виступі очільник громади підвів підсумки зробленого за минулий рік та поділився планами на майбутнє, заслухав пропозиції населення щодо необхідності створення комунального підприємства сільської ради.

    Далі спілкувалися про актуальне. Найбільше питань було до інвесторів ТОВ «Агрікор-Холдинг» та ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції», що орендують земельні паї. Просили створити робочі місця для місцевих жителів, за рахунок соцугоди допомогти у вивезенні сміття від населення, надавати , в рахунок орендної плати за земельні паї , більш якісні зернові культури. Нарікали й на те, що зорані міжпольові дороги не дають можливості населенню доїхати до лісу та до зупинки поїзда на 102 км, що дороги та мости руйнуються великоваговою технікою, просили також збільшення орендної ставки за оренду земельних ділянок. У Ларинівці на прохання населення інвестори мають полагодити дах у місцевій церкві та почистити водоймище в центрі села, у Фаївці - щоб ТОВ «Агрікор-Холдинг» винесло за межі села склад з мінеральним добривом (зараз знаходиться в центрі села) та почистили водоймище для напування худоби.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/