Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    У січні допомогу по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування отримали 16 000 працюючих жінок

    Фонд соціального страхування України у січні 2018 року профінансував допомогу по вагітності та пологах для 16 283 застрахованих осіб. Загальна сума виплат склала 296,6 млн грн.

    По новгород-Сіверському та Семенівському районах така сума за січень 2018 складає 102 тис.грн.>>>>>

    Допомога по вагітності та пологах надається за рахунок коштів Фонду соціального страхування України за весь період відпустки у розмірі 100% середньої заробітної плати і не залежить від страхового стажу. Підставою для призначення допомоги по вагітності та пологах є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності.

    У більшості випадків Фондом здійснюється фінансування допомоги за 126 календарних днів відпустки по вагітності та пологах. Матеріальне забезпечення перераховується Фондом на окремий поточний рахунок роботодавця не пізніше десяти робочих днів з дня отримання заяви-розрахунку.

    Роботодавець здійснює виплату допомоги по вагітності та пологах від ФССУ застрахованій особі у найближчий після дня призначення допомоги строк, встановлений для виплати заробітної плати.

    Загальний обсяг виплат вагітним та породіллям у 2017 році по двох районах, що підпорядковані Новгород-Сіверському відділеню склав майже 2 млн. грн.., що на 50 % більше, ніж у 2016 році. Загалом минулого року було профінансовано надання допомоги по вагітності та пологах 120 застрахованим особам Новгород-Сіверського та Семенівського районів.

    Новгород-Сіверське відділення управління

    виконавчої дирекції Фонду соціального

    страхування України в Чернігівській області

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/