Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Привітання голови районної ради В'ячеслава Кауфмана з Міжнародним жіночим днем

    Шановні наші жінки, берегині роду!

    Сердечно вітаю Вас з Міжнародним жіночим днем – святом Весни, Ніжності і Кохання!

    Зі святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

    Вся світова історія осяяна Вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. Тільки завдяки Вашій життєвій силі, насназі та терпінню продовжується рід людський на землі.

    Усе найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

    Від депутатського корпусу, виконавчого апарату щиросердечно вітаю представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем.

    Дякую, що Ви завжди поруч з нами, що своєю повсякденною роботою і громадською діяльністю примножуєте добру славу нашого району, здобутки держави.

    Щедро зичу Вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Хай щасливою буде жіноча доля кожної з Вас. Щастя Вам, здоров’я, мрій, любові і надії, родинної злагоди та затишку. Спокою та добробуту Вашим оселям.

    Миру всім нам!

    З повагою

    Голова районної ради

    В'ячеслав Кауфман

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/