Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулося засідання постійних комісій районної ради

    В ході підготовки до чергової дев’ятнадцятої сесії, відбулося засідання постійних комісій районної ради, де було обговорено питання, що вносяться на розгляд сесії районної ради.

    Розпочали свою роботу депутати з розгляду питань, що підлягали розгляду на спільному засіданні постійних комісій. Це звіт в. о. голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень щодо соціально-економічного та культурного розвитку району за підсумками 2017 року та звіт про виконання плану роботи Новгород-Сіверської районної ради на 2017 рік.

    Перше питання викликало бурхливе обговорення у депутатів. Зі своїми зауваженнями та пропозиціями виступили депутати Сергій Пунтус, Віра Бондаренко, Валентин Резниченко, Іван Гавриленко. Це, зокрема, спільне з міською радою утримання закладів охорони здоров’я, де медичні послуги отримують населення як району так і міста та придбання житла лікарям (за рахунок коштів районного бюджету придбано та надано лікарям 2 квартири). З цього приводу до міської ради зверталися депутати вже неодноразово, проте до цього часу міською радою дане питання не вирішується. На засіданні постійних комісій прийнято рішення запросити до сесійної зали в п’ятницю Новгород-Сіверського міського голову і отримати відповіді на питання, що хвилюють депутатів, «з перших вуст». Актуальним для депутатів було також питання участі нашої області в пілотному проекті щодо реорганізації поштової галузі, створення реальних робочих місць в районі, стан освоєння державних бюджетних коштів за програмами, залучення до громадських робіт сільських мешканців, що знаходяться на обліку в районному центрі зайнятості. Останнім часом депутатами на сесіях порушувалось питання цільового використання земель сільськогосподарського призначення. Так і цього разу, виникло питання чому продовжено з інвесторами договори оренди землі, якщо земля не використовується ними, а заростає лісом. Відповіді на ці питання домовилися отримати на пленарному засіданні ради.

    Далі депутати продовжили роботу в профільних постійних комісіях, де обговорено та внесено на розгляд дев’ятнадцятої сесії районної ради інші питання порядку денного.

    Перелік питань дев’ятнадцятої сесії районної ради >>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/