Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася позачергова сесія районної ради

    27 квітня депутати Новгород-Сіверської районної ради зібралися на двадцяту (позачергову) сесію. На порядку денному було 11 питань. Всі питання попередньо обговорювались на засіданнях профільних постійних комісій, що відбулися напередодні 25 та 27 квітня.

    Першим питанням розглянули про реорганізацію комунального закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області. З метою приведення Статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Десна» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області у відповідність до чинного законодавства затвердили зазначений Статут у новій редакції. У зв’язку з початком оздоровчої кампанії влітку 2018 року прийняли рішення про призначення директором Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Десна» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області Максименко Марію Олександрівну за сумісництвом з 06 червня 2018 року. У зв’язку з потребою забезпечення штабу територіальної оборони технічними засобами зв’язку (цифрові радіостанції) внесли зміни до Програми забезпечення проведення заходів і робіт з мобілізаційної підготовки місцевого значення, мобілізації та територіальної оборони на 2018 рік та зміни до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій і їх наслідків у Новгород-Сіверському районі на 2016-2020 роки, метою яких є передбачення коштів на придбання двигуна для човна для переправи людей через річку Десна у напрямку с. Бирине.

    Після блоку бюджетних питань, якими затверджено звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за I квартал 2018 року та внесено зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №295 «Про районний бюджет на 2018 рік» депутати надали згоду на передачу у державну власність комплексу будівель школи в с. Бучки для розміщення підрозділу військової частини 2253 Чернігівського прикордонного загону та дозвіл відділу освіти райдержадміністрації на передачу цього майна в оренду поки буде відбуватися процедура передачі майна. Також надали дозвіл комунальному закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області на списання основного засобу автомобіля УАЗ 3962. Наостанок взяли до відома інформацію Управління капітальної будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації на депутатський запит Пунтуса С. В. щодо проведення у 2018 році ремонту обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Будо-Вороб’ївська – Полюшкине.

    З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті районної ради. ФОТО >>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/