Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Депутати Новгород-Сіверської районної ради зібралися на позачергову сесію

    20 липня під головуванням голови районної ради В’ячеслава Кауфмана відбулася 22 (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання. На порядок денний було внесено 10 питань, які, згідно з Регламентом районної ради, були попередньо розглянуті на засіданні профільної постійної комісії та президії районної ради.

    Депутати затвердили передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Комунального закладу «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» та Статут Комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги», чим дали старт роботі новоствореному підприємству. Цим же рішенням продовжили трудові відносини з головним лікарем Оксаною Черненко в межах раніше укладеного контракту.

    Також на сесії розглянуто два питання, що взаємопов’язані між собою, а саме припинили діяльність Будо-Вороб’ївського навчально-виховного комплексу та створили на його базі філію Чайкинського навчально-виховного комплексу Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області та затвердили Положення про неї.

    При розгляді блоку бюджетних питань виникла дискусія, в обговоренні взяли участь депутати Іван Гавриленко, Сергій Пунтус, Микола Юрченко та Михайло Безкоровайний.

    З усіх питань, що розглядалися на засіданні 22 (позачергової) сесії районної ради були прийняті відповідні рішення. Результати поіменного голосування можна переглянути за посиланням http://nvrada.cg.gov.ua/index.php?id=24915&tp=1&pg=. ФОТО>>>>

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/