Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Відбулася чергова двадцять третя сесія районної ради

    28 вересня депутати Новгород-Сіверської районної ради зібралися на своє чергове засідання. В сесійну залу прибуло 18 депутатів. Вів пленарне засідання голова районної ради В’ячеслав Кауфман. >>>>>

    Першим заслухали Віталія Сузіка, заступника начальника Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області з інформацією про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Новгород-Сіверського району за 8 місяців 2018 року.

    Далі зі звітом про виконання Програми економічного і соціального розвитку району на 2018 рік за підсумками І півріччя 2018 року виступив в. о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. Після доповіді депутати мали змогу задати Руслану Миколайовичу свої питання. Їх цікавило наповнення бюджету району, стан орендних платежів за землю та проведення ремонту доріг на території району. На всі питання отримано вичерпні відповіді.

    Наступними питаннями депутати розглянули хід виконання районних програм, затвердили ліквідаційний баланс Мамекинської зош І ступеня, проголосували за створення груп подовженого дня в десяти закладах загальної середньої освіти району, передали у власність територіальної громади Печенюгівської сільської ради приміщення колишньої Лизунівської зош, за результатами проведеного відділом освіти районної державної адміністрації конкурсного відбору призначили на посаду директора Студинського НВК Геннадія Овсієнка. Враховуючи добровільне приєднання Горбівської сільської територіальної громади до Новгород-Сіверської міської територіальної громади, прийняли рішення про ліквідацію Горбівської сільської бібліотеки, яка входила до районної централізованої бібліотечної системи.

    З метою приведення у відповідність до наявного майна внесли зміни до Переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад Новгород-Сіверського району.

    Загалом розглянули 15 питань, по всіх прийняті відповідні рішення.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/