Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    7 грудня в Україні - День місцевого самоврядування! Привітання голови районної ради В'ячеслава Кауфмана з Днем місцевого самоврядування

    Шановні голови і депутати місцевих рад!

    Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

    День місцевого самоврядування - професійне свято всіх тих, хто за покликом серця обраний волею народу, представляє і захищає інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад, свято усіх громадян, які вболівають за проблеми Новгород-Сіверщини, дбають про розквіт і зростання нашого району. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення.

    Сьогодні, як ніколи, Україні потрібне згуртування нації. Все, що відбувається є уроком для нашого народу, і ми маємо збагнути, що тільки у єдності зможемо досягти кращого життя для всіх і кожного.

    Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл нашого району, зміцнення авторитету нашої держави.

    Хай успіхи і перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки. Хай родинне тепло і затишок оберігають Вас, а Ваші діяння несуть у світ лише мир і добро. Хай панує злагода у наших діях, мудрість – у думках, спокій – у домівках.

    Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму, плідної роботи, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо держави та рідної Новгород-Сіверщини.

    З повагою

    Голова Новгород-Сіверської районної ради

    В’ячеслав Кауфман

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/