Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    19 грудня засідали постійні комісії районної ради

    Завершилась підготовка питань, що вносяться на розгляд 26 сесії районної ради 7 скликання. Постійні комісії ради спочатку на своєму спільному засіданні, а потім профільних засіданнях продуктивно попрацювали - внесли свої рекомендації та зауваження щодо окремих питань та відкорегували окремі проекти рішень. Загалом на сесії районної ради 21 грудня планується розглянути 23 питання. >>>>

    Зокрема, пропонується взяти до відома звіт голови районної ради, затвердити Програму економічного і соціального розвитку району на 2019 рік та ряд програм, а саме: щодо підтримки медичної галузі району, виконання делегованих повноважень районною державною адміністрацією, внесення змін до Програми мобілізації; затвердити районний бюджет на 2019 рік, внести зміни до бюджету 2018 року, розглянути на сесії й ряд інших питань, що стосуються управління об’єктами комунальної власності району та обговорити звернення до народних депутатів України щодо відкликання законопроекту про зміну меж районів Чернігівської області.

    В обговоренні питань активну участь взяли депутати Сергій Пунтус, Іван Гавриленко, Володимир Радченко, Микола Юрченко, Віра Бондаренко, В’ячеслав Кауфман, Олександр Шох та інші.

    В роботі засідань постійних комісій приймали участь В’ячеслав Кауфман, голова районної ради, Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації, Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації, Наталія Разумейко, керівник апарату районної державної адміністрації та керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

    Депутати також підтримали пропозицію депутата Сергія Пунтуса – запросити на пленарне засідання ради представника ТОВ «Чернігівгаззбут» для надання пояснення на яких підставах у платіжних повідомленнях за газ населенню включено коефіцієнт приведення до стандартних умов і змінено у зв’язку з цим суму до сплати, тоді як в інших областях України такого коефіцієнту нема.

    Виконавчий апарат районної ради

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/