Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Чергова сесія районної ради

    Сьогодні, 20 вересня, під головуванням голови районної ради В’ячеслава Кауфмана відбулася 31 сесія районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів районної ради, в. о. голови районної державної адміністрації, керівник апарату районної державної адміністрації, прокурор Новгород-Сіверського відділу Менської місцевої прокуратури, начальник Новгород-Сіверського відділу поліції, сільські голови, керівники бюджетних установ та закладів, представники місцевих засобів масової інформації. На порядку денному було 15 питань, за пропозицією депутатів Пунтуса С. В. та Школоберди М. Д. додатково включили два депутатські запити – щодо відновлення автобусного рейсу Новгород-Сіверський – Буда-Вороб’ївська та щодо фінансування з районного бюджету індивідуального навчання учнів старших класів малокомплектних шкіл. >>>>>>

    Під час розгляду першого питання про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Новгород-Сіверського району за І півріччя 2019 року депутати заслухали інформації начальника Новгород-Сіверського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Сергія Хавлука та прокурора Новгород-Сіверського відділу Менської місцевої прокуратури Сергія Гончарова, обговорили її та взяли до відома.

    В порядку контролю заслухали інформацію про виконання ряду районних Програм, внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік, розглянули низку питань, що стосуються роботи комунальних підприємств та закладів району, затвердили список присяжних. На останок народні обранці прийняли ряд звернень до вищих органів влади, а саме:

    - Звернення Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо підвищення ефективності використання бюджетних коштів у сфері освіти і науки;

    - Звернення до Чернігівської обласної ради щодо передачі районних дочірніх підприємств КП «Чернігівоблагроліс» у комунальну власність територіальних громад Чернігівської області.

    З усіх питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення. Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування депутатів розміщено на офіційному вебсайті районної ради.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/