Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Традиційні збори Чернігівського земляцтва в Києві

    11 січня в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті в Києві на 24-ті урочисті збори Ради «Товариства «Чернігівське земляцтво» зібрались вихідці з Чернігівщини.

    На урочистості прибули очільники області, голови районних рад та районних державних адміністрацій області, міські голови, народні депутати України, видатні громадські, політичні діячі, керівники обласних земляцьких об'єднань у м. Києві, представники бізнесових структур та засобів масової інформації. До участі в традиційних зборах долучився і голова Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області В’ячеслав Кауфман.

    Після завершення офіційної частини зборів відбулася церемонія підписання Меморандуму про співпрацю Чернігівської обласної ради, Чернігівської обласної державної адміністрації та Ради ГО «Товариство «Чернігівське земляцтво» на 2020 рік.

    Учасники та гості свята переглянули виставку із фотостендами про діяльність земляцтва за 24 роки, що розгорнулася в холі та святковий концерт від артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

    Традиційно свято продовжилося щирим спілкуванням та дружніми зустрічами із земляками «по куренях».

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/