Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Про сходи громадян в районі

    Загальні збори громадян у районі продовжуються. Цього тижня голова районної ради В’ячеслав Кауфман побував у трьох населених пунктах району – Бучки, Орлівка та Студинка.

    Жителі цих громад заслухали звіти сільських голів про роботу в минулому році, обговорили плани та перспективи на 2020 рік. Найбільш проблемні питання для бучківців стосувалися покращення організації збору молока, безперешкодного користування громадським пасовищем у с. Ясна Поляна, підвищення плати за оренду земельних паїв, що орендує ТОВ «Гетьманське». В Орлівці обговорювали необхідність проведення ремонту ліній електропередач, заміну електричних опор, піднімали питання щодо сплати благодійних внесків до Н-Сіверської ЦРЛ, а також щодо необхідності підвищення плати за оренду земельних паїв у населення. Для жителів  с. Студинка найактуальнішим є питання автобусного сполучення з райцентром, тижнем раніше на сходах у Кудлаївці також переймалися цим питанням, а також ремонт обласної автомобільної дороги від с. Кудлаївка до с. Об’єднане. >>>>>

    У всіх населених пунктах були присутні представники сільськогосподарських підприємств, що орендують землю у цих населених пунктах, у деяких – населення мало змогу поспілкуватися з дільничним офіцером поліції.

    Про зроблене в районі та намічене на найближчий час проінформували голова районної ради В’ячеслав Кауфман, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко та депутати районної ради, закріплені за цими територіальними громадами.

    Крім того, на цьому тижні відбулися сходи у Дігтярівці та Вороб’ївці, на яких був присутній в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. З інформацією щодо цих сходів можна ознайомитися на вебсайті Новгород-Сіверської районної державної адміністрації.  

     

     

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/