Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: >>> https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…

    Крім того, повідомляємо, що обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину здійснюється у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ за такими напрямами:

    - Оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки).

    - Оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

    - Вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку.

    - Оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їзжаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном.

    - Посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

    - Отримання виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів, тощо – у звичайному порядку, згідно режиму роботи підрозділу ДМС.

    Телефони для довідок та консультацій:

    розгляд звернень громадян – (0462) -653-212;

    оформлення паспортних документів - (0462) -666-140; (0462) -653-218

    питання громадянства - (0462) -653-227

    запобігання нелегальній міграції - (0462) -676-934

    шукачі захисту - (04622) -334-91

    питання оформлення посвідок - (0462) -653-223

    з питань роботи територіальних підрозділів – (0462)-666185

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/