Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Робочий візит до КНП "Новгород-Сіверська ЦРЛ"

    06 квітня 2020 року КНП "Новгород-Сіверська ЦРЛ" з робочим візитом відвідали начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Петро Гармаш, заступниця директора Північного міжрегіонального департаменту НСЗУ Вікторія Мілютіна та представник Міністерства охорони здоров'я України.

              Головний лікар Світлана Шам ознайомила членів робочої групи з організацією надання медичної допомоги у закладі, станом підготовки до ремонту та осучаснення приймально-діагностичного відділення проблемними питаннями лікарні щодо підготовки до прийому хворих на COVID-19. Робоча група побувала у всіх стаціонарних відділеннях: хірургічному змішаного типу та операційному блоці, терапевтичному змішаного типу з дитячим постом, відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, інфекційному відділенні.

              Враховуючи нинішню епідситуацію щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу, викликану коронавірусом (COVID-19), особлива увага приділялась готовності закладу до надання медичної допомоги інфікованим. Лікар-інфекціоніст Андрій Недашківський розповів про нинішній стан оснащеності інфекційного відділення, його підключення до дизель-генератора та підведення кисню до ліжок боксу та палати інтенсивної терапії, а також про забезпеченість персоналу засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами.

              Насамкінець Вікторія Мілютіна повідомила, що орієнтовно 10 квітня лікарня має отримати першу суму коштів від НСЗУ за укладеним договором на медичні послуги.

    За інформацією КНП "Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І. В. Буяльського" Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області 

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/