Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    18 квітня відбулися засідання постійних комісій та президії районної ради

    На порядок денний спільного засідання постійних комісій було внесено 11 питань, ще 3 питання включено до порядку денного за поданням депутатів ради. Депутати підтримали проєкти рішень з усіх сесійних питань та рекомендували розглянути їх на пленарному засіданні ради. Взяли до відома інформації з питань, що планувалось розглянути тільки комісійно:

    про хід виконання Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а 2021-2027 роки за підсумками 2023 року;

            про хід виконання районної Програми попередження дитячої безпритульності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2026 роки за підсумками 2023 року;

    про хід виконання Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Новгород-Сіверського району Чернігівської області на 2023-2024 роки за підсумками 2023 року.

    Члени постійних комісій підтримали внесення на розгляд пленарного засідання ради депутатський запит Сергія РЕДКАЧА щодо введення в експлуатацію наплавних мостів через річки Віть та Десна.

    Президія районної ради погодила всі питання внесені допорядку денного пленарного засідання ради.

     
     

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/