Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    18 квітня голова районної ради Василь Жук провів пленарне засідання сімнадцятої сесії районної ради восьмого скликання

    На початку своєї роботи депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав своє життя за Україну внаслідок збройної агресії російської федерації.

    Розпочали роботу депутати із повідомлення голови Новгород-Сіверської районної територіальної виборчої комісії Ніни Агапової щодо визнання обраним депутатом Новгород-Сіверської районної ради наступного за черговістю кандидата в депутати за єдиним територіальним виборчим списком від Чернігівської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА»   ЗИКУН Світлану Володимирівну. Депутати підтримали проєкт рішення, яким береться до відома зазначений факт та ввели нового депутата до складу постійних комісій ради.

    Далі депутати розглянули питання:

    - про звіт голови Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області;

    - про звіт про виконання Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Новгород-Сіверського району Чернігівської області на 2023 рік;  

    - про звіт про виконання районного бюджету Новгород-Сіверського району за 2023 рік; про звіт про виконання Програми з оплати послуг з обслуговування автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Новгород-Сіверський – Семенівка, Деснянське – Понорниця – Новгород-Сіверський на 2023 рік;

    - про внесення змін до списку присяжних Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області;

    - про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень та передачу їх в оренду;

    - про запит депутата Редкача С. О. щодо введення в експлуатацію наплавних мостів через річки Віть та Десна.

    Розглянувши заяву депутата Новгород-Сіверської районної ради Ігоря Сичова, достроково припинили його повноваження.

    У своєму звіті голова районної ради зосередив увагу на основних напрямках роботи, які організовувала чи до яких долучалась районна рада та її голова. Зазначив над якими напрямками будемо працювати надалі разом із депутатським корпусом, відповідними організаціями та небайдужими людьми для вирішення проблем наших виборців. Подякував за патріотизм та непохитну громадянську позицію жителям району, депутатам рад різних рівнів, головам територіальних громад, районній військовій адміністрації, керівникам і працівникам підприємств і організацій, правоохоронних органів, підрозділів ДСНС за непросту роботу та співпрацю в реаліях воєнного часу, Збройним Силам України за щоденну тяжку боротьбу, можливість жити і працювати! 

    З усіх питань було ухвалені відповідні рішення.

     

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/