Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Про результати роботи Новгород – Сіверської міжрайонної державної фінансової інспекції за 2013 рік

    Основні завдання, на виконання яких була спрямована робота Новгород-Сіверської міжрайонної державної фінансової інспекції протягом звітного періоду, забезпечуючи виконання планів контрольно-ревізійної роботи, централізованих завдань Держфінінспекції України, доручень органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, правоохоронних органів працівниками Новгород – Сіверської міжрайонної держфінінспекції - проведено 14 контрольних заходи в 14-ти підприємствах, установах, організаціях.>>>

    Охоплено ревізіями фінансових та матеріальних ресурсів на суму 75229,44 тис. гривень. Ревізіями встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 1103,19 тис. грн, в тому числі: недоотримано фінансових ресурсів – 376,13 тис. грн, незаконних витрат – 671,18 тис. грн, недостач – 55,88 тис. гривень.

    Притягнуто до адмінвідповідальності (ст.164-2) 44 особи, сума накладених адмінштрафів 9,66 тис. гривень. Направлено до суду 1 протокол, складений за ст.164-12 КупАП, та 6 протоколів, складених за ст. 164-14 КУпАП. Застосування фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами здійснено у 22-х випадках, призупинення бюджетних асигнувань у 7-ми випадках.

    Усунуто фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму – 920,80 тис. гривень, або 83,5%.

    Працівниками Новгород – Сіверської міжрайонної держфініспекції протягом 2013 року проведено 5 ревізій місцевих бюджетів, в тому числі: Лісконогівська, Печенюгівська, Чайкинська, Кам’янсько – Слобідська та Горбівська сільські ради. Обсяг охоплених ревізіями фінансових і матеріальних ресурсів – 15325,24 тис. гривень.

    За результатами ревізій місцевих бюджетів встановлено порушень фінансово-бюджетної дисципліни на загальну суму 2723,16 тис. грн, в тому числі, порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 258,64 тис. грн, з них недоотримання фінансових ресурсів в сумі 142,62 тис. грн, незаконних витрат в сумі 116,02 тис. грн, інших порушень фінансової дисципліни на суму 2463,67 тис. гривень.

    Упродовж звітного року райдержадміністрації, районній та сільським радам направлено 27 інформаційно-аналітичних матеріалів за результатами контрольно-ревізійної роботи, в т.ч. 19 в порядку інформування, 8 для прийняття відповідних розпорядчих документів, за результатами розгляду яких прийнято 8 розпорядчих документів.

    Протягом 2013 року від правоохоронних органів надійшло 7 звернень щодо виділення спеціаліста для участі у перевірках, які проводяться правоохоронними органами. За результатами участі працівників у якості залучених спеціалістів у перевірках, які проводяться правоохоронними, порушено 7 кримінальних справ.

    В 2013 році проведено 4 спільні оперативні наради з прокуратурою району. У грудні 2013 року спільно з фінансовим управлінням Новгород – Сіверської РДА проведена тематична нарада з сільськими головами щодо попередження фінансових порушень.

    В інспекції функціонує «телефон довіри»(23281), який є одним із засобів отримання інформації про ризикові операції у фінансово – господарській діяльності об’єктів контролю, які є основним предметом дослідження під час ревізій.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/