Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Про стан контрольно-ревізійної роботи, дотримання фінансово- бюджетної дисципліни в районі за підсумками I кварталу 2014 року

    Працівниками Новгород – Сіверської міжрайонної держфінінспекції за січень – березень 2014 року проведено 5 контрольних заходів у 5 підприємствах, установах, організаціях.

    Проведеними ревізіями виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 796,15 тис. грн. Порушення встановлені при проведенні ревізій у 5 підконтрольних установах. За допущені порушення, виявлені в ході проведення ревізій, працівниками інспекції складено 19 протоколів про адмінправопорушення за ст. 164-2 КУпАП. До адмінвідповідальності притягнуто 19 осіб, сума накладених адмінштрафів 4,2 тис. грн.>>>

    За результатами проведених ревізій до об’єктів контролю застосовано 12 фінансових санкцій, у тому числі зупинено операції з бюджетними коштами – 9 фінансових санкцій та призупинено бюджетних асигнувань – 3 фінансові санкції.

    Протягом І кварталу 2014 року забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів загалом на суму – 476,98 тис. грн, або майже на 60%.

    Проведеними ревізіями виконання сільського бюджету у 2-х сільських радах: (Грем’яцька та Кудлаївська сільські ради), встановлено порушень фінансово-бюджетної дисципліни загалом на суму 266,90 тис. грн, в тому числі фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 226,43 тис. грн, та фінансових порушень, що не призвели до втрат на суму 40,47 тис. грн.

    Плановою ревізією фінансово-господарської діяльності у Відділі освіти Новгород – Сіверської РДА встановлено порушень фінансово-бюджетної дисципліни загалом на суму 3686,44 тис. грн, з них: 297,25 тис. грн, що призвели до втрат, 225,85 тис.грн, порушення, що не призвели до втрат, 3163,34 тис. грн. інші порушення фінансової дисципліни.

    Плановою ревізією фінансово-господарської діяльності ДП «Семенівське лісове господарство» встановлено фінансових порушень загалом на суму 173,71 тис. грн, з них фінансові порушення, що призвели до втрат – 168,09 тис. грн, інші порушення фінансової дисципліни – 5,62 тис. грн.

    Плановою ревізією фінансово-господарської діяльності КП «Ревна» встановлено фінансових порушень що призвели до втрат загалом на суму 104,38 тис. гривень.

    За результатами контрольних заходів до прокуратури району направлено 5 інформацій.

    Начальник Новгород – Сіверської

    міжрайонної держфінінспекції Л.М.Багнюк

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/