Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    На позачерговій сесії вирішили ряд важливих питань

    10 жовтня відбулася двадцять третя (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяла участь голова райдержадміністрації Тетяна Неділько.

    На пленарному засіданні були присутні 22 депутата районної ради з 34 за списком.

    У ході роботи було розглянуто ряд питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

    Також депутати підтримали рішення про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації так званої «формули Штайнмаєра», яка є прихованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України у російсько-українській війні, до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем'єр-міністра України Гончарука О.В. та народних депутатів України, обраних від Чернігівщини, щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

    За результатами обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення. 

    Після завершення сесії до всіх присутніх звернулася секретар Пальчиківської сільської ради Марина Циганок з проханням надати матеріальну допомогу родині постраждалим внаслідок пожежі.

    Загальний відділ апарату райдержадміністрації

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/