Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    На Бахмаччині відзначили День українського добровольця

    14-го березня на Бахмаччині вперше відзначили свято справжніх патріотів - День українського добровольця. Свято людей, котрі свідомо, за покликом серця в нелегкий для своєї держави час стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності. З перших днів збройного опору загарбникам, пліч-о-пліч з силовими структурами держави стояли добровольчі батальйони.

    З цієї нагоди заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, в. о. голови райдержадміністрації Володимир Цепух, голова районної ради Віктор Міщук, Бахмацький міський голова Павло Шимко, депутати різних рівнів, представники районного військового комісаріату та небайдужа громадськість поклали квіти на площі Героїв Майдану.

    Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність України та її європейське майбуття.

    Додатково. Це свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.

    Відділ інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю апарату райдержадміністрації

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/