Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Основні питання із сесії районної ради

    14 березня відбулася дев'ята сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Віктор Міщук. На сесії був присутній 31 депутат районної ради. У роботі сесії взяли участь заступник голови обласної ради Арсен Дідур, депутат обласної ради Валерій Колоша, в. о. голови райдержадміністрації Володимир Цепух, сільські, селищні голови, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості, ЗМІ.

    У ході пленарного засідання було розглянуто 30 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради. Традиційно звіт про виконання районного бюджету за підсумками 2016 року та зміни до районного бюджету на 2017 рік презентувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Мельник.

    Внесені зміни до районної Програми "Шкільне харчування" на 2016-2017 роки, Програми передачі нетелей багатодітним сім'ям, які проживають у сільській місцевості Бахмацького району на 2016-2020 роки, Програми забезпечення проведення мобілізаційних заходів та заходів з територіальної оборони в районі у 2017 році. Депутати затвердили технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, прийняли рішення щодо орендної плати в розмірі 1 грн на рік окремим громадським організаціям, які розташовані у приміщеннях, що перебувають у спільній комунальній власності територіальних громад району.

    У своєму виступі Арсен Дідур пообіцяв підтримку області конструктивних пропозицій та ініціатив, які надходитимуть від депутатського корпусу Бахмаччини, адже Бахмацький район є одним із лідерів на Чернігівщині.

    Насамкінець обранці проголосували за наступні звернення: до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення продажу земель сільськогосподарського призначення; щодо виконання вимог Революції Гідності; щодо придбання санітарного автомобіля з ношами для Бахмацької ЦРЛ, а також за збереження Дня 8 березня святом та вихідним днем.

    У ході засідання Віктор Міщук висловив сподівання, що усі політичні сили, які представлені у районній раді, злагоджено, виважено та помірковано прийматимуть відповідні рішення, працюючи на благо громади району. Адже саме при такому підході вдається знаходити вірні рішення при розгляді важливих проблем життєдіяльності Бахмаччини і працювати на загальну справу — підвищення добробуту наших громадян.

    Відділ інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю апарату райдержадміністрації

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/