Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Визначено дату першого засідання нового складу Громадської ради при райдержадміністрації

    Вчора, 14 березня, відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Бахмацькій районній державній адміністрації за участі заступника голови райдержадміністрації Галини Рибальченко.

    На завершення зборів Галина Рибальченко звернулася до представників громадськості та побажала конструктивної роботи у новому складі Громадської ради. Відповідно до порядку денного було проінформовано всіх присутніх про проведену роботу з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу Громадської ради.

    Більшістю голосів головою установчих зборів обрано Миколу Литвина, представника районної організації профспілки працівників державних установ України. Також обрано склад Громадської ради при райдержадміністрації у кількості 24 представника інституту громадянського суспільства.

    Крім того, на зборах визначено дату та час першого засідання нового складу Громадської ради при райдержадміністрації — 27 березня 2017 року об 11-00 год.

    Довідково. Згідно Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996, рішення установчих зборів оформляється протоколом, на підставі якого орган виконавчої влади (облдержадміністрація) затверджує склад громадської ради.

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/