Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Конкурс "Кращий читач - 2017"

    Традиційно навесні в Україні визначають найкращих читачів-дітей – з 2005 року таку традицію започаткувала громадська організація «Форум видавців» у Львові. Читання - це творчий процес. Саме цю думку підтвердив конкурс "Кращий читач - 2017". Щоб стати розумними та здобути знання потрібно багато читати, адже всім відоме прислів'я "Хто багато читає, той багато знає" або "Читання найкраще навчання".

    До Бахмацької районної бібліотеки для дітей завітали конкурсанти діти 6-7 класів нашого міста.Учасники конкурсу рекламували улюблені книги, розповідали про головних героїв, підкреслюють ті риси їх характеру, що вражають і зацікавлюють користувачів. На конкурсі були представлені такі твори: І.Просяник "За друга грудьми", М. Трублаїні "Шхуна "Колумб", К.Функе "Безшабашний", Р. Джованьйолі "Спартак" та інші. Найбільш активні учасники Тчаннікова Людмила та Арутюнян Валерія нагороджені дипломами і отримали невеличкі подарунки.

    Конкурс "Кращий читач бібліотеки - 2017" ще раз підтвердив вислів "Нам без книг ніяк не можна" та довів , що книги та бібліотека є найкращими друзями та порадниками дітей.

    Любов Карпич, заступник директора
    по роботі з дітьми КЗ «Бахмацька ЦБС»

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/