Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Чернігівський обласний центр зайнятості повідомляє

    Для шкільних їдалень служба зайнятості підготувала понад сотню кухарів

    Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Тепер колишні безробітні працюють в КП «Шкільне» (місто Чернігів) та КТВП «Школяр» (місто Ніжин), що забезпечують гарячим харчуванням місцевих школярів.>>>

     Навчання проводили викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для безробітних це було підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Сучасні вимоги дотримання санітарних норм і правил при організації громадського харчування». Колишні кухарі відновили свої знання і отримали нові - з охорони праці, основ трудового законодавства, дотримання вимог і правил особистої гігієни працівниками при організації громадського харчування, санітарно-епідеміологічних вимог до транспортування, прийому, зберігання та кулінарної обробки харчових продуктів, профілактики харчових інфекцій та отруєнь тощо.

    Навчалися безробітні безкоштовно - за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

    Валентина Федусь

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/