Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    «Укрзалізниця» шукає працівників

    Виробничий підрозділ Чернігівської дистанції колії Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» пропонує роботу монтера колії. Про це йшлося на ярмарку вакансій для безробітних, що днями відбувся в Чернігівському міському центрі зайнятості.>>>

    Представник роботодавця, а саме: помічник начальника з кадрових питань підприємства Світлана Ткаченко ознайомила присутніх з вимогами до претендентів, умовами та особливостями праці, рівнем заробітної плати та соціальними гарантіями. За її словами, виробничий підрозділ здійснює обслуговування залізничних колій за трьома напрямками: Чернігів-Ніжин, Чернігів-Горностаївка, Чернігів-Йолча. Робота монтера колії передбачає огляд колій і штучних споруд, виявлення пошкоджень, що з'являються в елементах верхньої будови колій, земляному полотні, штучних спорудах, виконання робіт щодо їх запобігання та для продовження термінів служби.

    Новачкам у цій сфері роботодавець пропонує навчання безпосередньо на робочому місці тривалістю до 5 тижнів. Воно проводиться після офіційного працевлаштування, відтак з першого дня роботи працівник отримуватиме заробітну плату.

    Працювати монтеру колії доведеться 5 днів на тиждень (вихідні – субота та неділя) з 08.00 до 17.00. Крім того, підприємство гарантує й додаткові соціальні гарантії: медичне страхування, безкоштовний проїзд працівників один раз на рік залізничним транспортом, оплату 50% вартості путівок для санаторно-курортного лікування і відпочинку, забезпечення сезонним спецодягом.

    Безробітних, котрі зацікавилися роботою, запросили на особисті співбесіди вже безпосередньо до роботодавця.

    Цього ж тижня на замовлення Регіональної філії "Південно-західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" ярмарок вакансій відбудеться і в Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Там безробітним пропонуватимуть роботу монтера колії, тесляра та електрогазозварника.

    Чернігівський обласний центр зайнятості

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/